14 Kasım 2010 Pazar

Yay Erkeği "sözlükten"

özellikle aralik ayi versiyonlari; inadi inat kiçi iki kanattir, problemli olurlar, paranoyaktirlar, hasta heriflerdir, sanat sepet islerine bulasani görülmüstür ama bu mevzuda da inatlarindan taviz vermezler, kis ayinda dogmus olmalarindan mütevellit sicaktan nefret ederler, önceki yasamlarinda zaten kutup ayisidir bunlar, dengesizdirler, ruh halleri degiskendir, tembeldirler ama sürekli hareket halinde olmak isterler (yol tribi), arizali üretimlerdir, anneleri de çok çekmistir bunlardan..

12 Kasım 2010 Cuma

Female Tribute to ME

      Kimi insana belli başlı duygular ifadeler çok yakışır. Birileri doğuştan kötü görünmek zorunda bırakılmıştır hatta kötülük o kadar fit olurki üzerlerine onların iyi olduklarında emanet bir bedeni taşıyan anlamsız et yığını olurlar. Birilerine de iyi görünmek biçilmiştir kaftandır susuz ortamda aldıkları ilk nefesle birlikte iyi olarak ağlamışlardır.
      Aslında herkes kendisine neyin yakıştığını bilir ve bir kısım insan yakışanı yapar. Kalan bir kısım ise iyi olmaktan, güvenilir olmaktan, şirin olmaktan bezip kötü hin aşşağlık bir şahsiyete bürünür. Yüzdeki o iyi ifade bakidir ama içini istediğine tam uydurabildiyse muhteşem bir suikastçi olmuş demektir. Ki melek yüzlü şeytanlar da bunların ta kendileridir.
      Kimilerimiz ise neyin yakışacağını bilmeden yakıştığını sandığımız gibi yaşamaya çalışıp maskara oluruz. En yakınlarımda da var böylelerinden en uzağımda da benim içimde de az biraz var senin içinde de. Ying Yang gibi birşey olsa gerek.
      Bil öğren dene giyin soyun ifadelerini değiştir ve kendi özünü bul. Mesela kim ne derse desin bana en çok yakışan ifade aşk ifadesidir. Evet evet aşk kimimizin yüzüne kiminin diline kiminin kasıklarına kiminin giydiklerine yansır. Benim de yüzüme yansıyor başka bir ifadeye de gerek yok bir tane doğru olanı bul giy çıkartma. 
      Senin ifaden aşk gibi ikinci bir kişinin vasıtasıyla olabilecek bir olguysa sakın ha sakın 2. şahsa saplanıp kalma çünkü sana yakışan o adam/kadın değil, sade ve sadece o ifadedir.  Ancak ona da haksızlık etme, değerini bil çünkü sana yakıştırttırdığından ötürü haksızlığı haketmez.

Nasıl bir şey olduğunu unutmuş olsam dahi...Netekim bana AŞK yarıyor, yakışıyor.


7 Kasım 2010 Pazar

ALINTIDIR

Dağılsın kalbin
Öl hatta orada
Lanetler yağdır
Beni hatırla

Kinimi kusayım deyip de yazmış Nazan