14 Kasım 2011 Pazartesi

Koynunda kokunla uyumayı her şeyden çok seviyorum...
Yatağın yarısı ben, yarısı sensin.
Rüyalarıma set çekiyorum, derin uykuya değil,
Senin hayaline dalıyorum.
Çok tatlı olduğu söylenen uyku var ya, millet doyamıyor...
Ben sana doyamıyorum.

Tam "2" Ay

18 Ağustos 2011 Perşembe

BEKLEME_C

Kulağım telefonda, gözüm kapıda gelecek tek bir haberi bekliyorum. Hayatım şu an çok ilginç bir şekilde kancayla asılıp askıda salınıyormuş gibi devam ediyor.
Bir gidiş havasına büründüm, gitme hayalleri yolculuk planları, gidiş konuşmaları ve geliş sarmacalamaları aldı aklımı ne yaptığımı bilmez bir halde sadece gidip geliyorum.
Sen varsın ya ucunda bu gidişin ne kadar zor olacağı, ne kadar yoracağı veya beni nelerin karşılayacağını hiç düşünmedim düşüneceğimi de sanmıyorum. Belki şunu diyebilirsin; gittiğin yer sana cennet neyden niçin korkasın ki öyle değil ama "sen" varsın diye korkmuyorum.
Bekliyorum ama an itibariyle 8. gün bittiği halde her hangi bir haber henüz gelmiş değil. Biliyorum olacak olacaaaak... Olacak ancak bir an önce olsa da planlı olsak, Ası Bsi Csi olsa bu planların; konuşsak, tartışsak, karar alsak ve uygulasak beraber uygulasak beraber olsak.
De hadi be Ankara bir haber ver Allah aşkına.

2 Ağustos 2011 Salı

mıYORUM

Kafamı toplayıp yapmam gerekenleri bir türlü yapamıyorum...
Yapacaklarımı haturlayamıyorum...
Gözlerim yanıyor açık tutamıyorum...
Ne yazık batıyor da kapatamıyorum...

Yiyemiyorum...
İçemiyorum...
Üfleyemiyorum...
İyi de hissetmiyorum...

Midem bulanmıyor ama kusmak istiyorum...
¿?►öò£{♠=♠☺☻♥♣♦•◘○
☺☻♥♦♣♠•◘○◙♂♀♪♫☼►◄↕‼¶§▬↨↑↓→←∟↔▲▼. !"#$%&'()*+,-./0123456789:;<=>?@AB×ef×ÚÛÙş±e±e±╚Ä╚╩╦╩═╬╦╩═╬¤ºªÊËÈÍÎ{A█§NWaO)#♥♥Ë╔╔A¶ÎÙ╩╗◄┌

1 Ağustos 2011 Pazartesi

28 Haziran 2011 Salı

Sade'ce sevmek istemek

Seni sadece sevmek istiyorum,
Canımın istediği bu, içimden gelen...
Sadece sade'ce sevmek,
Senin için seni sevmek.
İstiyorum diyorum ya seviyorum da
Gerek yok laf ile beyana gördüğünü gözümde...
Hep dilimde zaten ama es geçilen anlarda da
Hep kalbimde-aklımda Sadece sevmek.
Çocukken dinlediğinde gülümsediğin bir şarkıyı düşün,
25 yıl sonra duyduğunda ne hissettiğini düşün,
İşte öyle sade ve heyecanla bir yerlere not alarak...
Notumu alıyorum ben de her sabah her akşam gece gündüz.
Saçlarını yüzünden ayıklamak kadar basitçe
Elini yıkamak kadar spontane
Kuşların uçması gibi içgüdülerle
Okyanus gibi engince, sadece sevmek.
Farklı olanı anlamadan sevmek,
Yine çocukken en sevdiğin bisküvinin ya da çikolatanın tadının aniden damağında belirmesi gibi
Tam o anda bu neydi nasıl bir lezzetti nasıl bir farklılıktı dediğin gibi
Seni senliklerinle sadece sevmek,
Canım yalnızca SEVMEK istiyor seni...
Ve ben seviyorum seni.

23 Haziran 2011 Perşembe

AKSiyon

Kısa sürede o kadar çok şey yaşıyorum ki seninle...
Günler 24 ten
Aylar 30 dan Uzun geçiyormuş gibi, her gün farklı bir heyecan, yeni bir tesadür, başka bir gülümseme veee farklı bir problemin aşılması, yeni engellerin geçilmesi, başka sıkıntıların çözülmesi. Seninle her şey güzelden de faklı öte boyutta. Şu an içinde bulunduğun ortam sanırım beni en az senin kadar heyecanlı ve gergin bir duruma sokuyor ve sessizlik içerisinde boğuluyor gibi hissediyorum.
Evet senin de dediğin gibi bunları öncelikle "sana" sonrasında da bana yaşatmaya kimsenin hakkı yok. Bizim şu anda yarın ki yolculuk için konuşuyor olmamız lazım, hoş gerçi o yolculuğun da esasen yapılmıyor yahut yapılıyorsa da bu şekilde bu konuşmalarla bu stresle değil de ailemizi görmeye gitmek olması gerekiyor.
Şu anda oturup benim senin ne kadar mutlu olduğunu duyuyor, biliyor seninle bunları paylaşıyor olmam lazımdı. Ben ki hiç bir şeyi unutmayan, hafızası gereksiz derecede yüklenici olan ben, konuşma tarihlerini, iş yerinde kullanmam gereken anahtarı evde, yapacağım işleri bana söylendiği anda unutuyor haldeyim. 
Geçecek, geçecek bitecek ve bu dönemeçi de savurup bu cendereden de çıkacaz.
O kadar çok şeyi yaşıyor olmak bizi daha güzel şeylerden zaman zaman alıkoyuyor olsa da senin de dediğin gibi bizi birbirimize daha hızlı bağlıyor. Hoş bizim bağlanmamız için dış etkenlere ihtiyaç kesinlikle yok... vs vs vs vs vs vs vs vs
daha satırlar sayfalar yetmeden konuşabilirim yazabilirim dökebilirim ama tatlım bu dönemeçten sonra daha dik olacaz...
--Birazcık da şunlardan bahsedeyim;

BİRDEN BİRE BENİM ÖTEKİ YARIM OL
BERABER BÜYÜYÜP YAŞLANIP İLERLEYELİM.
BİZ OLMAKTAN GEÇMEDEN KALALIM EL ELE,YAN YANA.
HER SABAHA BERABER UYANIP HER GÜNÜ BERABER BİTİRELİM.
HAFTASONU GAZETE OKUDUĞUMUZ KAHVALTILARIMIZ OLSUN.
VE GÜNE KAHVEMİN YANINDA SENİNLE BAŞLAYIM.

9 Haziran 2011 Perşembe

Anlıyor-um-musun?

Hep hemen her konuda seni anlamadığımı düşünüyorsun ya aslında... Ben gerçekten seni anlıyorum, neyi ne için ne amaçla ne düşünerek söylediğini, neyden nasıl etkilendiğini, neye üzüldüğünü ya da neye güleceğeni.
Peki sen hiç düşündün mü acaba sen beni anlıyor musun? Ben buyum, eğer ben seni bu gece arayıp iyi geceler deme aşamasında sesini duymasaydım ben olmazdım. Sen benden beklediğin için değil bu yaptıklarım, seni tatmin etmek için değil, ayrıca sana tasma takmış olmak için hiç değil.
Konuşmak istemediğin halde konuşup daha da çok gerildin diye mi bunu söyledin, ben telefonu kapatmıyorum diye beni sinirlendirip telefonu kapattırmak için mi bunu söyledin... Neden söylemiş olursan ortada tasma kelimesinin esamesinin okunmasına gerek olacak hiç bir durum yok.
Sen beni anlıyor musun? Senin üzerine neden titriyorum, seninle konuşma isteğimin sebebini biliyor musun? Güven emaresi olsun diye mi sanıyorsun? Öyle değil. Ben seni dinlemeyi seviyorum, ben seninle konuşmayı seviyorum ve tekrar söylüyorum ben seni de seviyorum.
Sen beni anlıyor musun? İsim önemli olmadan "sen dışında" her kim olurs olsun beni yıpratamaz derken bunu laf olsun diye mi söylüyorum acaba?
Sen beni anlıyor musun? Ben bir şeyleri eğer yapıyorsam istiyorumdur. 
Sen beni anlıyor musun? Ben senin tarafından bir engel olmazsa herkesin karşısına dikilebilirim derken bunu havaya mı söylüyorum? Sen benim kimlerin karşsına neler için dikildiğimi biliyor musun bu güne kadar da şimdi benim dik duramayacağımı düşünüyorsun?
Sen beni anlıyor musun? Konu ayrımı yapmadan her ne olursa olsun senin desteğin ve isteğini gördüğüm anda sel altında seni kuru tutarım. Nedenn mi? Sen beni anlıyor musun? Neden diye soruyorsun. Aslında sen de beni anlıyorsun ama birilerinin senin olmazların karşısında sana destek olacağına inancın olmadığı için mi anlamadığımı düşünüyorsun?
Kadınım ben seni anlıyorum...

12 Mayıs 2011 Perşembe

GTM

KARARTMA.!

28 Nisan 2011 Perşembe

GündenGeceye

Ay ışığı ile Gün ışığı arasında ki süre ne kadar kısaysa ve bu kısa oluşa rağmen birbirine tam zıt bu iki olayın aralarında olabilecek ne kadar farklı ışık tayfı varsa...
İşte o kadar kısa sürede geldin ama tayflar kadar da geniş yelpaze de seviyorum seni..!


17 Nisan 2011 Pazar

SMOOTH

pürüzsüz seviyorum seni

7 Nisan 2011 Perşembe

GELECEĞİMe

Korkuyormuşsun ya; Ben'le ilgili şu kadarını söyleyeyim sana;
Bir olumsuzluğu, kötüye gidişi yok kılmak için... İki dudağının arasından çıkacak iki kelimenin güzel birleşimini duymak için... Gözlerinde gülen bir kadın ifadesi yaratabilmek için... Senin fotoğraflarına ya da parlayan gözlerine her baktığımda "Geleceğe bakıyorum" diyorum, bunu devam ettirebilmek için...
Geçmişimi unutup, geleceğimi önüne sererim. Çok mu iddialı bir cümle sadece 1 ay için?
Evet iddialıyım, çünkü ben Ben'i iyi tanırım.


9x3 -> 27'im Feryal'im

Bir yerlerde duran ve beklediğim, KADIN mı? Ya da, Düş-EŞ'im derken bahsettiğim, düzene gerek olmadan uzaktayken bile beni alaşağı edip, ardından bulutların üzerine çıkarabilecek birisi varsa varsa varsalarımı sayıklarken, o varmış, sen varmışsın. Bir varmış hep varmış, hep de civarındaymışım. Kal burada diyorum erken hissediyorum olası bir erken gidişinin açacağı krateri. Erken olsa da bağıra bağıra söyleyebilirim "Kal, Gitme". Kötülerimi dağıtmaya, seninle beraber yepyeni iyiler yaratmaya, bulmaya, onlara inanıp onları yaşamaya hazırım. Farklılıklarını, sevmek istediğim geldi, saydam - şeffaf davranabileceğim geldi, kalbimi tekrar çarptıran, arayışıma - beklentilerime son verenim geldi. Yollar mı? Yollar sana çıktıkça güzel olacak, buna eminim. Bekleyişin sonu hep sana varacak ya bu da içimi rahatlatıyor. Sesini duyduğumda hissettiklerim acabalarımı zihnimden savuşturup, ruhunu kalbime, silüetini gözlerime kazıyor. Kal - Gitme.!

Elimde bir şarap bir sigara,
Kasvetli bir Kütahya gecesi,
24 Şubatın son saatleri miydi?

Tam da yalnızlık paylaşılmaz derken,
Ta o saklandığın yerden çıkıp geldin,
Ne oluyor, ne olacak dedim "Bahar" geldi.

Yalnızlığımı sattın bulutlara,
Hüzünlerimi değiştin bir parça aşkla.


20 Ocak 2011 Perşembe

A L I N T I D I R

Aslında kimsenin farkı yok kimseden.Hayatıma girerken ben farklıyım, beni başkalarıyla kıyaslama tanı diyenleri, yolcu ederken, sende onlar gibisin diyerek uğurluyorum. Fark da aramıyorum artık, ruhumu öteki yaşamımdaki hayatıma bağışlıyorum...  Bü dünyadaki insanların kimi biraz daha becerikli yalan söylüyor, Kimi biraz daha iyi oyuncu...